empty

Vergader- en evenementenzalen

Een vergadering met 25 personen? Een groot overleg met 60 mensen? Het Ondernemershuis van Impact heeft goed verzorgde vergaderzalen die standaard zijn uitgerust met een flipover en gratis wifi. Desgewenst kunt u gebruik maken van een digitaal presentatiebord, een laptopkar met tien laptops, een projectiescherm met beamer en laptopaansluiting. Tijdens of na de vergadering een koffie, thee, lunch, borrel of diner? Wij regelen het.

Evenement of bijeenkomst

Maak ook gebruik van onze gastvrijheid bij het organiseren van een evenement of bijeenkomst. Onze locaties zijn goed bereikbaar en parkeren is gratis. Terwijl u zich richt op de inhoud van uw evenement, zorgen wij voor de catering, schoonmaak, presentatieapparatuur en een mooie zaal.


Arrangement

We bieden ook arrangementen voor een vast aantal uren. Waarbij we eventueel tijdens een rondleiding ook iets over ons bedrijf kunnen vertellen.

Het Andere Teambuilden

Geef eens een maatschappelijk verantwoorde invulling aan uw teamdag. Op onze locaties worden tal van productiewerkzaamheden uitgevoerd. Daarvan laten we graag meer zien. Kom bijvoorbeeld een dagdeel met uw team bij ons verpakken. Werk mee in de groenvoorziening of help mee met de logistieke afhandeling. Ervaar het werken in onze productiehallen en maak tegelijkertijd kennis met werknemers met allerlei achtergronden; met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Neem contact met ons op!