empty

Kantoorruimte huren


Wil u uw klanten ontvangen op een A-locatie? En werken terwijl u ongemerkt maatschappelijk verantwoord onderneemt? Zowel in Kampen als in Dronten bieden we representatieve kantoorruimtes: gemeubileerd en volledig voorzien van alle benodigdheden. Een mooie plek om uw klanten op kantoor te ontvangen.

Faciliteiten

Het Ondernemershuis van Impact is flexibel en helemaal ingericht op het Nieuwe Werken. Wij verhuren kantoorunits en -tuinen variërend van 13 tot 75 m². U kunt ook bij ons terecht voor losse werkplekken. Huurt u bij ons een kantoor, dan hebt u beschikking over snel en stabiel glasvezel, en receptie-, telecom- en cateringservice. Daarnaast hebben wij onze eigen IT-support in huis.

Bij de huur van een kantoor is inbegrepen: schoonmaak, groenvoorziening, postbezorging, printwerk. En als u dat wenst, kunnen onze medewerkers u ook op administratief vlak ondersteunen. We hebben alles in huis!

Wil u meer weten over de huurprijzen van onze kantoorunits en onze services? Of wilt u langskomen? Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op!